Научете как да разпознавате хората: техният характер, настроение, здравословно състояние,

...
 
 
 
Научете как да разпознавате хората: техният характер, настроение, здравословно състояние,
Коментари Харесай

Разгадайте характера само по цвета на очите. Точни описания!

 

 

 

Научете по какъв начин да разпознавате хората: техният темперамент, въодушевление, здравословно положение, лъжат ли в миг и така нататък Начинът на говорене, жестове, походка, черти на лицето, желани цветове в облеклото могат да опишат доста за човек. Но най—безпогрешният източник на информация са очите на индивида против вас. Само те са огледалото на неговата душа.

Разгадай характера на човек единствено по цвета на очите. Тук ще откриете точните описания!

По-голямата част от информацията, с помощта на която човек се развива, се възприема от очите. Древните са съветвали хората да защищават очите си от отрицателно въздействие, да вземем за пример от погледът на недружелюбен човек. Съвременните астролози, пък, предлагат на сензитивните и уязвими хора да носят тъмни очила, с цел да се предпазят от въздействието на негативната сила.

Значението на очите в проучването на характера се удостоверява и от актуалните научни проучвания: очите на всеки обособен човек са неповторими по цвят.

Какъв е характерът, съгласно цвета на очите?

* Черни очи

Носителите на черни очи са енергийно мощни хора, те имат огромна жизнеспособност, разпоредителност и избухлив темперамент. Черните очи са симптом за пристрастеност и обич. Тези хора на практика не се стопират пред никакви трудности по пътя към обожавания обект.

* Кафяви очи

Към тези, които имат кафяви очи, природата е великодушна с тях от страна на прелест, страст, духовитост. Те умеят да се харесват на хората, както и да се обличат с огромен усет.

Това са доста темпераментни персони. За тях може да се каже, че реагират бурно, само че елементарно не помнят обидите. Недостатъкът на хората с кафяви очи е тяхното, съвсем непрестанно капризничене. Астролозите споделят, че хората с тъмнокафяви очи (съчетание от силата на Слънцето и Венера, с смес от Сатурн), са извънредно общителни и елементарно се сближават с хората. Те са елементарно влюбчиви, само че какъв брой бързо се унасят, от време на време и толкоз бързо се отдръпват.

* Светлокафяви очи

Тези хора са срамежливи и мечтателни, склонни към усамотение. Те могат да се смятат за прагматици, само че може би това ги прави толкоз работливи и старателни. Винаги можете да разчитате на тях-те няма да ви подведат. Характерна специфичност на характера на хората със светлокафяви очи може да се смята за техния индивидуализъм, желанието да вършат всичко сами, нормално реализират огромен триумф. Не понасят външен напън. Астролозите прибавят, че притежателите на светлокафяви очи (съчетание от силата на Слънцето и Венера) са доста впечатляващи, те могат, неусетно от другите, да преживеят обидата, която са им нанесли.

* Зелено-кафяви очи

Носителите на зелено-кафяви очи са мъдри, общителни и спокойни персони. За тях най-съществен е комфортът и душевното равновесие. Това са работещи и усърдни хора, които реализират задачата си. Те имат доста другари, хората са привлечени към тях, като с магнит. Те постоянно биват търсени за добър съвет или рекомендация. Това са надеждни спътници в живота, те постоянно ще ви схванат. Те откровено обичат! Понякога, даже до болежка. Обичат избраника си и не го предават. Бракът с този човек, е дълъг, благополучен и съразмерен. Ех, късметлия е онзи/онази, който/която има тази привилегия. Ценете ги! Те са необичайност.

* Сиво-кафяви очи

Човек със сиво-кафяви очи (доста рядко срещани) е непредсказуем и нормално има тежък темперамент. Те са спорни, нямат златна среда. Често остават разочаровани от другите, заради което връзките им постоянно са сложни. Нуждаят се от сателит, който ще разбере тяхната загадъчна природа и тайната на непостоянството. За сполучлив съюз би трябвало непрекъснато да му се отдадете във всичко и чинно да го приемете подобен, какъвто е.

 Разгадайте характера единствено по цвета на очите. Точни описания!

* Сини очи

Хората със сини очи (цветът на Венера) са романтици, мощно прочувствени и чувствителни. Те са в положение освен неразумно да се влюбят, само че и да пленяват с този буен подтик. Ходът на мислите им от време на време може да бъде безусловно непредсказуем. Между другото, такива хора, с изключение на всичко друго, имат доста мощно възприятие за правдивост, те са подготвени да пазят истината, от време на време в ущърб на себе си. Синеоките хора са доста правилни. Основният минус е моментната им пренебрежителност. Понякога конфликтни, обичат да спорят, бързат със събитията и не постоянно са в положение да схванат непознатия проблем.

* Тъмносини очи

Хората с тъмносини очи (цветната сила на Венера се слива с цветната сила на Луната) се характеризират с неизменност, само че в това време са доста склонни към прочувственост. Носителите на тъмносин цвят в очите елементарно се поддават на капризите си, а настроението им прилича непредсказуем пролетен бриз. Синеоките натури са склонни да помнят обиди, та даже в душата си от дълго време да са ви дали прошка.

* Сиво-сини очи

Носителите на този неповторим пъстър ирис в никакъв случай не се съмняват в себе си, упорити и импулсивни, решително вървят към задачата си и съвсем постоянно реализират триумф. В любовта те избират сътрудник въз основа на логиката, а не на страстите. Често изискват да им се подчиняват несъмнено. Това е извънреден човек, от време на време прекомерно непоколебим, само че неоспорим водач. Само в моменти на меланхолия се нуждае от непозната поддръжка.

* Сиви очи

Носителите на сиви очи са доста решителни и умни. Те не прибягват до „ щраусовия способ “, в случай че имат проблеми. Напротив, вземат решение ги без закъснение. Има обстановки, в които се усещат безпомощни. Сивите очи са явен симптом за дълбока сензитивност и любознание. Такива хора се интересуват от всичко. И по тази причина — това са очите на късметлиите: те имат шанс, както в кариерата, по този начин и в любовта.

* Тъмносиви очи

Притежателите на тъмносиви очи (сивият цвят е характерен на Меркурий, а по-тъмният му цвят демонстрира малко смес на Сатурн) са упорити и смели. Те са безкористни, имат мощна воля и съдбоносен темперамент. Тези хора постоянно ревнуват, макар че не се стремят да презентират това си качество. Ако вашият сътрудник в живота има тъмносиви очи, значи имате шанс, тъй като тези хора съвсем на 100 % са моногамни.

* Сиво-зелени очи

Ако имате сиво-зелени очи, тогава за вас се отнася изказванието, че имате доста мощна воля. Всеки връх е на рамото ви. Въпреки че се смятате за несговорчиви, постоянно това ви оказва помощ да постигнете задачата си. Носителите на сиво-зелени очи от време на време са упорити натури, които могат да проявят неотстъпчивост при решаването на значими за себе си въпроси, а в изключителни случаи и експанзия.

Те сами избират сътрудник и го обичат извънредно доста. Но в случай че избраникът не отвърне, техният жар скоро избледнява. Сърцето на тази персона се печели благодарение на духовитост, съобразителност, от време на време даже малко безсрамие.

 Разгадайте характера единствено по цвета на очите. Точни описания! Щастливи очи

* Сиво-зелено-кафяви очи

Носителите на този изключително необичаен и интерес цвят на очите са съмнителни и нерешителни хора. Нерешителността им пречи да създадат верния избор и да реализират триумф, само че този минус се компенсира от обстоятелството, че те постоянно се надяват на знамение и не спускат крилата си. Могат да бъдат щастливи, в случай че се появи сателит, който ще ги схваща вярно. Тези хора непрекъснато се стремят към смяна.

* Зелени очи

Зеленооките хора са същинско въплъщение на самата деликатност. Те постоянно обичат откровено, буйно, горещо и се отличават с преданост към тези, които са избрали. Зелените очи са симптом, че сте притежател на същински рицарски дух. Приятелите ви ценят и обожават, поради вашата надеждност и добрина, враговете ви ненавиждат, поради вашата праволинейност и неотстъпчивост. Вие сте откровени,  добри слушатели и надеждни събеседници. Като цяло хората със зелени очи са най—проспериращата категория от всички.

Стабилни, с блестящо въображение. В връзките със своя сателит, хората със зелени очи, постоянно се стремят да поддържат взаимно съгласие. Те ще поемат тежестта на ежедневните проблеми. Бракът с тях е сполучлив. Зеленооките хора са доста работливи. Ако става въпрос за работа, те са взискателни освен към себе си, само че и към другите. Отлично се оправят с управителни длъжности.

* Тигрови очи

Тигровите очи са жълти, доста рядко се срещат при хората.  Хора с такива очи имат редки гении и, както се споделя, могат да четат мислите на другите. Те са артистични и креативен подхождат към всеки бизнес. Ако нямате нищо неприятно в мозъка си, тогава е наслаждение да поддържате връзка с тях.

От всичко изложено нагоре може да си извършите следното умозаключение: По очите можете да прецените, освен възприятията на човек сега, само че и да добиете визия за неговите духовни качества. Но какъвто и да е цветът на очите, не забравяйте, че пътят на рационализиране е отворен за всички.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР